9 - 10 iunie 2016 • JW Marriott Hotel, Bucuresti
Eveniment national despre promovarea
companiilor si produselor farmaceutice

Inscrie-te acum!
Conferinta
Marketing pentru
Producatorii pharma
Training avansat
workshop pentru producatorii pharma
Prezentare
Pharma Marketing Conference vizeaza promovarea industriei pharma, dar si a serviciilor medicale. La eveniment vor participa specialisti din industrie care vor impartasi companiilor tactici, strategii, idei si solutii pentru a promova eficient produsele si serviciile lor. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa afle informatii esentiale si sa aiba o imagine clara asupra celor mai eficiente strategii utilizate in comunicarea companiilor pharma.
Cui se adreseaza
  • Producatori de medicamente
  • Producatori de suplimente
  • Distribuitori de medicamente
  • Manageri clinici private
  • Manageri cabinete stomatologice

 

 

de ce sa participi

Pharma Marketing Conference este primul eveniment din Romania adresat comunicarii si promovarii in industria farmaceutica. Evenimentul va aduce in prim plan provocarile si strategiile eficiente de comunicare si marketing, tactici de fidelizare a consumatorilor, dezvoltarea brandului si cresterea profitului prin intermediul marketingului. Evenimentul va cuprinde in decursul a doua zile o conferinta si un training.

Evenimentul va include o conferinta care se va adresa producatorilor de farmaceutice, unde se vor analiza noile tendinte si oportunitati din industrie, tactici eficiente de marketing, aspecte legale, metode pentru interactiunea cu pacientii, etc. In cea de-a doua zi va avea loc un training avansat de marketing multi-channel, care va aduce in prim plan cele mai bune strategii de promovare, targetare si atingere a audientei dorite.

Editia 2015